ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/02/2020 00:03

Të gjithë i duan zgjedhjet, frikë nga befasitë

Të gjithë i duan zgjedhjet, frikë nga befasitë
Ndonëse si datë për mbajtjen e seancës për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës është caktuar 22 gushti (e enjte), përfaqësues të partive politike dhe njohës të çështjeve politike po shprehen pesimistë mbi atë se të ...
Telegrafi | 19-Aug-2019 08:22
Ndonëse si datë për mbajtjen e seancës për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës është caktuar 22 gushti (e enjte), përfaqësues të partive politike dhe njohës të çështjeve politike po shprehen pesimistë mbi atë se të ...

Krasniqi: Ata që dyshojnë te shpërbërja e Kuvendit, kanë frikë nga humbja
Vetëm tri ditë na ndajnë nga seanca e ftuar për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës, teksa shumica e partive politike të vendit janë deklaruar pro mbajtjes së zgjedhjeve. Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe ...
Gazeta Express | 19-Aug-2019 10:25
Vetëm tri ditë na ndajnë nga seanca e ftuar për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës, teksa shumica e partive politike të vendit janë deklaruar pro mbajtjes së zgjedhjeve. Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe ...

Krasniqi: Kush e vë në dyshim shpërbërjen e Kuvendit dhe mbajtjen e zgjedhjeve, ka frikë nga humbja
Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe analistë shprehen skeptikë se shpërndarja e Kuvendit do të ndodhë në këtë datë, për shkak se, sipas tyre, ndonjëra nga partitë mund të ndërrojë qëndrimin dhe potencialisht ...
Lajminet | 19-Aug-2019 09:44
Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe analistë shprehen skeptikë se shpërndarja e Kuvendit do të ndodhë në këtë datë, për shkak se, sipas tyre, ndonjëra nga partitë mund të ndërrojë qëndrimin dhe potencialisht ...

Të gjithë i duan zgjedhjet, frikë nga befasitë
Vetëm tri ditë na ndajnë nga seanca e ftuar për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës, teksa shumica e partive politike të vendit janë deklaruar pro mbajtjes së zgjedhjeve. Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe ...
Gazeta Observer | 19-Aug-2019 09:10
Vetëm tri ditë na ndajnë nga seanca e ftuar për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës, teksa shumica e partive politike të vendit janë deklaruar pro mbajtjes së zgjedhjeve. Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe ...

Të gjithë i duan zgjedhjet, frikë nga befasitë
Vetëm tri ditë na ndajnë nga seanca e ftuar për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës, teksa shumica e partive politike të vendit janë deklaruar pro mbajtjes së zgjedhjeve. Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe ...
Arbresh | 19-Aug-2019 09:10
Vetëm tri ditë na ndajnë nga seanca e ftuar për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës, teksa shumica e partive politike të vendit janë deklaruar pro mbajtjes së zgjedhjeve. Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe ...

Frika më e madhe e partive
Vetëm tri ditë na ndajnë nga seanca e ftuar për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës, teksa shumica e partive politike të vendit janë deklaruar pro mbajtjes së zgjedhjeve. Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe ...
Gazeta Express | 19-Aug-2019 08:42
Vetëm tri ditë na ndajnë nga seanca e ftuar për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës, teksa shumica e partive politike të vendit janë deklaruar pro mbajtjes së zgjedhjeve. Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe ...

Krasniqi: Nisma nuk vendos vija të kuqe për asnjë parti që mund t’i fitojë zgjedhjet
Jakup Krasniqi, nga Nisma Social Demokrate, ka bërë të ditur se nuk kanë vija të kuqe për partitë që fitojnë zgjedhjet. Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se të gjitha ...
Telegrafi | 18-Aug-2019 22:27
Jakup Krasniqi, nga Nisma Social Demokrate, ka bërë të ditur se nuk kanë vija të kuqe për partitë që fitojnë zgjedhjet. Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se të gjitha ...

Të gjithë i duan zgjedhjet, frikë nga befasitë
Vetëm tri ditë na ndajnë nga seanca e ftuar për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës, teksa shumica e partive politike të vendit janë deklaruar pro mbajtjes së zgjedhjeve. Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe ...
EkonomiaOnline | 19-Aug-2019 08:11
Vetëm tri ditë na ndajnë nga seanca e ftuar për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës, teksa shumica e partive politike të vendit janë deklaruar pro mbajtjes së zgjedhjeve. Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe ...

Të gjithë i duan zgjedhjet, frikë nga befasitë
Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe analistë shprehen skeptikë se shpërndarja e Kuvendit do të ndodhë në këtë datë, për shkak se, sipas tyre, ndonjëra nga partitë mund të ndërrojë qëndrimin dhe potencialisht ...
Lajminet | 19-Aug-2019 08:11
Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe analistë shprehen skeptikë se shpërndarja e Kuvendit do të ndodhë në këtë datë, për shkak se, sipas tyre, ndonjëra nga partitë mund të ndërrojë qëndrimin dhe potencialisht ...

NISMA shkon e vetme në zgjedhje
Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se bazuar në deklarimet e partive politike shpërndarja e Kuvendit dhe zgjedhjet e parakohshme nuk kanë alternativë. Sipas tij, ka pak ...
Zeri | 19-Aug-2019 08:11
Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se bazuar në deklarimet e partive politike shpërndarja e Kuvendit dhe zgjedhjet e parakohshme nuk kanë alternativë. Sipas tij, ka pak ...

Të gjithë i duan zgjedhjet, frikë nga befasitë
Vetëm tri ditë na ndajnë nga seanca e ftuar për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës, teksa shumica e partive politike të vendit janë deklaruar pro mbajtjes së zgjedhjeve. Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe ...
Zeri | 19-Aug-2019 07:53
Vetëm tri ditë na ndajnë nga seanca e ftuar për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës, teksa shumica e partive politike të vendit janë deklaruar pro mbajtjes së zgjedhjeve. Mirëpo përfaqësues të subjekteve politike dhe ...

NISMA shkon e vetme në zgjedhje
Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se bazuar në deklarimet e partive politike shpërndarja e Kuvendit dhe zgjedhjet e parakohshme nuk kanë alternativë. Sipas tij, ka pak ...
Gazeta Express | 19-Aug-2019 07:35
Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se bazuar në deklarimet e partive politike shpërndarja e Kuvendit dhe zgjedhjet e parakohshme nuk kanë alternativë. Sipas tij, ka pak ...

Krasniqi: NISMA nuk ka vija të kuqe me partitë që mund t’i fitojnë zgjedhjet
Jakup Krasniqi, nga Nisma Social Demokrate, ka bërë të ditur se nuk kanë vija të kuqe për partitë që fitojnë zgjedhjet. Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se të gjitha ...
Gazeta Observer | 18-Aug-2019 23:11
Jakup Krasniqi, nga Nisma Social Demokrate, ka bërë të ditur se nuk kanë vija të kuqe për partitë që fitojnë zgjedhjet. Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se të gjitha ...

Krasniqi: Nisma nuk vendos vija të kuqe për asnjë parti që mund t’i fitojë zgjedhjet
Jakup Krasniqi, nga Nisma Social Demokrate, ka bërë të ditur se nuk kanë vija të kuqe për partitë që fitojnë zgjedhjet. Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se të gjitha ...
Arbresh | 18-Aug-2019 22:38
Jakup Krasniqi, nga Nisma Social Demokrate, ka bërë të ditur se nuk kanë vija të kuqe për partitë që fitojnë zgjedhjet. Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se të gjitha ...

Krasniqi: Nisma nuk vendos vija të kuqe për asnjë parti që mund t’i fitojë zgjedhjet
Jakup Krasniqi, nga Nisma Social Demokrate, ka bërë të ditur se nuk kanë vija të kuqe për partitë që fitojnë zgjedhjet. Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se të gjitha ...
Zeri | 18-Aug-2019 22:20
Jakup Krasniqi, nga Nisma Social Demokrate, ka bërë të ditur se nuk kanë vija të kuqe për partitë që fitojnë zgjedhjet. Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se të gjitha ...

“Nisma nuk vendos vija të kuqe për asnjë parti që mund t’i fitojë zgjedhjet”
Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se të gjitha rrethanat tregojnë që ky subjekt politik do të shkojë i vetëm në zgjedhje. Në një intervistë dhënë për gazetën “Epoka e ...
Lajminet | 18-Aug-2019 22:20
Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se të gjitha rrethanat tregojnë që ky subjekt politik do të shkojë i vetëm në zgjedhje. Në një intervistë dhënë për gazetën “Epoka e ...

A do të ketë zgjedhje këtë vit? Deklarohet Veseli
Data për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës është caktuar më 22 gusht dhe të gjitha partitë politike duket se i janë përveshur punës për zgjedhjet e parakohshme. Kur të gjithë po prisnin lëvizjen e presidentit të ...
Arbresh | 18-Aug-2019 09:44
Data për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës është caktuar më 22 gusht dhe të gjitha partitë politike duket se i janë përveshur punës për zgjedhjet e parakohshme. Kur të gjithë po prisnin lëvizjen e presidentit të ...

A do të ketë zgjedhje këtë vit? Deklarohet Veseli
Data për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës është caktuar më 22 gusht dhe të gjitha partitë politike duket se i janë përveshur punës për zgjedhjet e parakohshme. Kur të gjithë po prisnin lëvizjen e presidentit të ...
InFokusi | 18-Aug-2019 09:19
Data për shpërndarjen e Kuvendit të Kosovës është caktuar më 22 gusht dhe të gjitha partitë politike duket se i janë përveshur punës për zgjedhjet e parakohshme. Kur të gjithë po prisnin lëvizjen e presidentit të ...

Oriola tregon trupin super në formë
Presidneti i Kosovës Hashim Thaçi dhe kreu i PDK-së, Kadri Veseli duket se keto ditë janë tejet te ngarkuar me agjenden politike, por si duket bashkëshortet e tyre nuk e kanê mendjen te politika. Preokupimi i ...
GazetaBlic | 18-Aug-2019 01:58
Presidneti i Kosovës Hashim Thaçi dhe kreu i PDK-së, Kadri Veseli duket se keto ditë janë tejet te ngarkuar me agjenden politike, por si duket bashkëshortet e tyre nuk e kanê mendjen te politika. Preokupimi i ...

Çka po festojnë bashkëshortet e Thaçit dhe Veselit?
Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi dhe kreu i PDK-së, Kadri Veseli duket se këto ditë janë tejet të ngarkuar me agjendën politike. Por, si duket bashkëshortet e tyre nuk e kanë mendjen te politika dhe preokupimi i ...
Zeri | 17-Aug-2019 23:52
Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi dhe kreu i PDK-së, Kadri Veseli duket se këto ditë janë tejet të ngarkuar me agjendën politike. Por, si duket bashkëshortet e tyre nuk e kanë mendjen te politika dhe preokupimi i ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved