ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/02/2020 07:26

Gjuriç: Po gjejmë mënyra për të furnizuar serbët në veri

Gjuriç: Po gjejmë mënyra për të furnizuar serbët në veri
Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç, është shprehur se pavarsisht presionit në teren dhe rritjen e kontrolleve policore dhe inspektuese, Beogradi po gjen mënyrë për të ...
VizionPlus | 18-Aug-2019 12:38
Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç, është shprehur se pavarsisht presionit në teren dhe rritjen e kontrolleve policore dhe inspektuese, Beogradi po gjen mënyrë për të ...

Gjuriç: Beogradi po gjen rrugë për t’i furnizuar serbët në veri
Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç, tha se përkundër presionit në teren dhe rritjen e kontrolleve policore dhe inspektuese, Beogradi po gjen mënyrë për të siguruar furnizim ...
BalkanWeb | 18-Aug-2019 10:23
Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç, tha se përkundër presionit në teren dhe rritjen e kontrolleve policore dhe inspektuese, Beogradi po gjen mënyrë për të siguruar furnizim ...

Kontrabanda në veri, para vrasjes së Ivanoviqit
Drejtori i Zyrës Serbe për Kosovën në qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka ripërsëritur “se me gjithë presionin në terren dhe me shtimin e kontrolleve policore dhe të inspektimeve Beogradi ka gjetur mënyra të sigurojë ...
Gazeta Express | 19-Aug-2019 08:36
Drejtori i Zyrës Serbe për Kosovën në qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka ripërsëritur “se me gjithë presionin në terren dhe me shtimin e kontrolleve policore dhe të inspektimeve Beogradi ka gjetur mënyra të sigurojë ...

Kontrabanda në veri, para vrasjes së Ivanoviqit
Drejtori i Zyrës Serbe për Kosovën në qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka ripërsëritur “se me gjithë presionin në terren dhe me shtimin e kontrolleve policore dhe të inspektimeve Beogradi ka gjetur mënyra të sigurojë ...
Zeri | 19-Aug-2019 08:11
Drejtori i Zyrës Serbe për Kosovën në qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka ripërsëritur “se me gjithë presionin në terren dhe me shtimin e kontrolleve policore dhe të inspektimeve Beogradi ka gjetur mënyra të sigurojë ...

Nuk i përfillim taksën, po gjejmë mënyra se si t’i furnizojmë njerëzit tanë në veri
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...
Portalb | 18-Aug-2019 14:08
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...

Gjuriq: Nuk po e përfillim taksën, po gjejmë mënyra se si t’i furnizojmë njerëzit tanë në veri
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...
Gazeta Monitor | 18-Aug-2019 12:31
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...

Gjuriq thotë se përkundër bllokadës, Beogradi po gjen rrugë për t’i furnizuar serbët në veri
Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serbë në veri të ...
Gazeta Observer | 18-Aug-2019 11:21
Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serbë në veri të ...

Gjuriq thotë se përkundër bllokadës, Beogradi po gjen rrugë për t’i furnizuar serbët në veri
“Është shumë e rëndësishme që bashkëkombësit tanë në ‘krahinë’ [Kosovë] kanë treguar një nivel të mahnitshëm të solidaritetit dhe gatishmërisë që me mjete paqësore të luftojnë për të drejtat e tyre themelore njerëzore ...
Lajminet | 18-Aug-2019 10:47
“Është shumë e rëndësishme që bashkëkombësit tanë në ‘krahinë’ [Kosovë] kanë treguar një nivel të mahnitshëm të solidaritetit dhe gatishmërisë që me mjete paqësore të luftojnë për të drejtat e tyre themelore njerëzore ...

Gjuriq: Përkundër bllokadës, Beogradi po gjen rrugë për t’i furnizuar serbët në veri
Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, tha se përkundër presionit në teren dhe rritjen e kontrolleve policore dhe inspektuese, Beogradi po gjen mënyrë për të siguruar furnizim ...
Telegrafi | 18-Aug-2019 09:53
Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, tha se përkundër presionit në teren dhe rritjen e kontrolleve policore dhe inspektuese, Beogradi po gjen mënyrë për të siguruar furnizim ...

Gjuriq: Përkundër bllokadës, Beogradi po gjen rrugë për t’i furnizuar serbët në veri
Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, tha se përkundër presionit në teren dhe rritjen e kontrolleve policore dhe inspektuese, Beogradi po gjen mënyrë për të siguruar furnizim ...
Arbresh | 18-Aug-2019 10:06
Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, tha se përkundër presionit në teren dhe rritjen e kontrolleve policore dhe inspektuese, Beogradi po gjen mënyrë për të siguruar furnizim ...

Marko Gjuriq: Po gjejmë mënyra si t’i furnizojmë serbët në veri të Kosovës
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serbë në veri të Kosovës. ...
Klan Kosova | 18-Aug-2019 09:44
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serbë në veri të Kosovës. ...

Gjuriç: Nuk po e përfillim taksën
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...
PortaliOnline | 18-Aug-2019 09:38
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...

Marko Gjuriq: Nuk po e përfillim taksën, po gjejmë mënyra se si t’i furnizojmë njerëzit tanë në veri
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...
InFokusi | 18-Aug-2019 09:38
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...

Marko Gjuriq: Nuk po e përfillim taksën, po gjejmë mënyra se si t’i furnizojmë njerëzit tanë në veri
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...
Zeri | 18-Aug-2019 09:30
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...

Gjuriç: Nuk po e përfillim taksën, po gjejmë mënyra se si t’i furnizojmë njerëzit tanë në veri
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...
EkonomiaOnline | 18-Aug-2019 09:23
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...

Pretendimet e Gjuriç: Nuk po e përfillim taksën, po gjejmë mënyra se si t’i furnizojmë njerëzit tanë në veri
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...
Gazeta Express | 18-Aug-2019 09:19
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...

Pretendimet e Gjuriç: “Ne po gjejmë mënyra se si të furnizojmë njerëzit tanë në veri”
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...
Indeks Online | 18-Aug-2019 09:09
I ashtuquajturi Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriç pretendon se përkundër vendosjes së taksës, ata po arrijnë të gjejnë mënyra që t’i furnizojnë me mallra qytetarët serb në veri. I pyetur në ...

Kujt i thotë Lumnije Menxhiqi “Të dua”?
“Të dua” është titulli i këngës më të re i këngëtares Lumnije Menxhiqi. Tanimë nuk mund të thuhet se Lumnija u rikthye në skenën tonë pas shumë vitesh nga Belgjika ku jeton për kohë të gjatë. Ajo brenda një kohe të ...
Klan Kosova | 16-Aug-2019 12:35
“Të dua” është titulli i këngës më të re i këngëtares Lumnije Menxhiqi. Tanimë nuk mund të thuhet se Lumnija u rikthye në skenën tonë pas shumë vitesh nga Belgjika ku jeton për kohë të gjatë. Ajo brenda një kohe të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved