ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/02/2020 03:10

Fshati që është kthyer në atraksion për vendasit e të huajt

Fshati që është kthyer në atraksion për vendasit e të huajt
Bogova është një fshat që emrin e ka marrë nga burimi me ujin si kristali me të njëjtin emër. Ai nuk gëzon zyrtarisht statusin e një fshati turistik, edhe pse i ka të gjitha potencialet për të qenë i tillë. Bogova është ...
Alsat-M | 19-Aug-2019 08:36
Bogova është një fshat që emrin e ka marrë nga burimi me ujin si kristali me të njëjtin emër. Ai nuk gëzon zyrtarisht statusin e një fshati turistik, edhe pse i ka të gjitha potencialet për të qenë i tillë. Bogova është ...

Për turizëm në Bogovë / Skrapar, fshati që është kthyer në atraksion për vendasit e të huajt
Bogova është një fshat që emrin e ka marë nga burimi me ujin si kristal me të njëjtin emër. Ai nuk gëzon zyrtarisht statusin e një fshati turistik, edhe pse i ka të gjitha potencialet për të qenë i tillë.
Top Channel | 18-Aug-2019 20:02
Bogova është një fshat që emrin e ka marë nga burimi me ujin si kristal me të njëjtin emër. Ai nuk gëzon zyrtarisht statusin e një fshati turistik, edhe pse i ka të gjitha potencialet për të qenë i tillë.

Fshati shqiptar që është kthyer në atraksion për vendasit e të huajt
Bogova është një fshat që emrin e ka marrë nga burimi me ujin si kristal me të njëjtin emër. Ai nuk gëzon zyrtarisht statusin e një fshati turistik, edhe pse i ka të gjitha potencialet për të qenë i tillë. Bogova është ...
Indeks Online | 19-Aug-2019 08:05
Bogova është një fshat që emrin e ka marrë nga burimi me ujin si kristal me të njëjtin emër. Ai nuk gëzon zyrtarisht statusin e një fshati turistik, edhe pse i ka të gjitha potencialet për të qenë i tillë. Bogova është ...

Fshati që është kthyer në atraksion për vendasit e të huajt
Bogova është një fshat që emrin e ka marrë nga burimi me ujin si kristal me të njëjtin emër. Ai nuk gëzon zyrtarisht statusin e një fshati turistik, edhe pse i ka të gjitha potencialet për të qenë i tillë.
Kosova Press | 19-Aug-2019 07:53
Bogova është një fshat që emrin e ka marrë nga burimi me ujin si kristal me të njëjtin emër. Ai nuk gëzon zyrtarisht statusin e një fshati turistik, edhe pse i ka të gjitha potencialet për të qenë i tillë.

Faqja e njohur: Rilindja e Sazanit, nga një bazë ushtarake e paarritshme, në një ishull turistik
Nga një bazë ushtarake e paarritshme në një atraksion turistik, ja përse ky ishull i vogël po shndërrohet në një destinacion që nuk duhet humbur, shkruan portali italian që i kushtohet udhëtimeve dhe turizmit, ...
GazetaTema | 17-Aug-2019 19:04
Nga një bazë ushtarake e paarritshme në një atraksion turistik, ja përse ky ishull i vogël po shndërrohet në një destinacion që nuk duhet humbur, shkruan portali italian që i kushtohet udhëtimeve dhe turizmit, ...

Fshati që është kthyer në atraksion për vendasit e të huajt
Bogova është një fshat që emrin e ka marrë nga burimi me ujin si kristal me të njëjtin emër. Ai nuk gëzon zyrtarisht statusin e një fshati turistik, edhe pse i ka të gjitha potencialet për të qenë i tillë. Bogova është ...
InFokusi | 19-Aug-2019 07:53
Bogova është një fshat që emrin e ka marrë nga burimi me ujin si kristal me të njëjtin emër. Ai nuk gëzon zyrtarisht statusin e një fshati turistik, edhe pse i ka të gjitha potencialet për të qenë i tillë. Bogova është ...

Bogova, fshati që është kthyer në atraksion për vendasit e të huajt
Bogova është një fshat që emrin e ka marë nga burimi me ujin si kristal me të njëjtin emër. Ai nuk gëzon zyrtarisht statusin e një fshati turistik, edhe pse i ka të gjitha potencialet për të qenë i tillë. Bogova është ...
Lexo | 18-Aug-2019 21:41
Bogova është një fshat që emrin e ka marë nga burimi me ujin si kristal me të njëjtin emër. Ai nuk gëzon zyrtarisht statusin e një fshati turistik, edhe pse i ka të gjitha potencialet për të qenë i tillë. Bogova është ...

Siviaggia.it: Rilindja e Sazanit, nga një bazë ushtarake, në një ishull turistik
Nga një bazë ushtarake e paarritshme në një atraksion turistik, ja përse ky ishull i vogël po shndërrohet në një destinacion që nuk duhet humbur, shkruan portali italian që i kushtohet udhëtimeve dhe turizmit, ...
Kosova Press | 17-Aug-2019 09:47
Nga një bazë ushtarake e paarritshme në një atraksion turistik, ja përse ky ishull i vogël po shndërrohet në një destinacion që nuk duhet humbur, shkruan portali italian që i kushtohet udhëtimeve dhe turizmit, ...

Siviaggia.it: Rilindja e Sazanit, nga një bazë ushtarake e paarritshme, në një ishull turistik
Nga një bazë ushtarake e paarritshme në një atraksion turistik, ja përse ky ishull i vogël po shndërrohet në një destinacion që nuk duhet humbur, shkruan portali italian që i kushtohet udhëtimeve dhe turizmit, ...
Lexo | 17-Aug-2019 09:40
Nga një bazë ushtarake e paarritshme në një atraksion turistik, ja përse ky ishull i vogël po shndërrohet në një destinacion që nuk duhet humbur, shkruan portali italian që i kushtohet udhëtimeve dhe turizmit, ...

Mediat italiane i bëjnë jehonë ishullit të Sazanit, nga një bazë ushtarake në një atraksion turistik
Rilindja e Sazanit, ishullit që po bëhet gjithnjë e më tërheqës për turizmin. Ky është titulli që media italiane Si Viaggia I ka vendosur artikullit të dedikuar ishullit të Sazanit, që për grekët dhe romakët në ...
Monitor | 16-Aug-2019 13:07
Rilindja e Sazanit, ishullit që po bëhet gjithnjë e më tërheqës për turizmin. Ky është titulli që media italiane Si Viaggia I ka vendosur artikullit të dedikuar ishullit të Sazanit, që për grekët dhe romakët në ...

Agjencia italiane ‘Siviaggia’: Ishulli i Sazanit nuk duhet humbur!
Agjencia italiane e udhëtimeve ‘Siviaggia’ ka sugjeruar ishullin e Sazanit si një nga destinacionet që nuk duhet lënë pa vizituar në jetë. ‘Rilindja e Sazanit’, e nis artikullin ‘Siviaggia’. “Ishulli është në të vërtetë ...
ScanTv | 16-Aug-2019 13:06
Agjencia italiane e udhëtimeve ‘Siviaggia’ ka sugjeruar ishullin e Sazanit si një nga destinacionet që nuk duhet lënë pa vizituar në jetë. ‘Rilindja e Sazanit’, e nis artikullin ‘Siviaggia’. “Ishulli është në të vërtetë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved