ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/09/2019 13:38

Dita e Ushtrisë shënohet nëpër të gjithë kazermat e Maqedonisë

Dita e Ushtrisë shënohet nëpër të gjithë kazermat e Maqedonisë
Në prag të 18 gushtit – Ditës së Ushtrisë, anëtarët e Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shtabit të Përgjithshëm, si dhe komanda dhe njësi në kazermat në të gjithë Republikën, me ceremoni festuan Ditën e Ushtrisë. Duke iu ...
EkonomiaOnline | 18-Aug-2019 11:21
Në prag të 18 gushtit – Ditës së Ushtrisë, anëtarët e Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shtabit të Përgjithshëm, si dhe komanda dhe njësi në kazermat në të gjithë Republikën, me ceremoni festuan Ditën e Ushtrisë. Duke iu ...

Dita e Ushtrisë shënohet nëpër të gjithë kazermat e Maqedonisë
Në prag të 18 gushtit – Ditës së Ushtrisë, anëtarët e Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shtabit të Përgjithshëm, si dhe komanda dhe njësi në kazermat në të gjithë Republikën, me ceremoni festuan Ditën e Ushtrisë. Duke iu ...
Arbresh | 18-Aug-2019 11:01
Në prag të 18 gushtit – Ditës së Ushtrisë, anëtarët e Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shtabit të Përgjithshëm, si dhe komanda dhe njësi në kazermat në të gjithë Republikën, me ceremoni festuan Ditën e Ushtrisë. Duke iu ...

Dita e Ushtrisë shënohet nëpër të gjithë kazermat e Maqedonisë
Në prag të 18 gushtit – Ditës së Ushtrisë, anëtarët e Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shtabit të Përgjithshëm, si dhe komanda dhe njësi në kazermat në të gjithë Republikën, me ceremoni festuan Ditën e Ushtrisë. Duke iu ...
Telegrafi | 18-Aug-2019 10:26
Në prag të 18 gushtit – Ditës së Ushtrisë, anëtarët e Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shtabit të Përgjithshëm, si dhe komanda dhe njësi në kazermat në të gjithë Republikën, me ceremoni festuan Ditën e Ushtrisë. Duke iu ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved