ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/09/2019 06:35

Alarmi për sëmundjet mendore, Shqipëria ka vetëm 25 mjekë psikiatër

Alarmi për sëmundjet mendore, Shqipëria ka vetëm 25 mjekë psikiatër
Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për ...
GazetaTema | 19-Aug-2019 08:47
Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për ...

Rritet kërkesa për medikamente qetësuese në Shqipëri
Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për ...
Telegrafi | 19-Aug-2019 08:36
Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për ...

Shëndeti mendor në vend po përkeqësohet, Shqipëria e fundit në Europë për mjekët psikiatër
Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për ...
Gazeta Express | 19-Aug-2019 08:42
Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për ...

Shëndeti mendor në Shqipëri po përkeqësohet, mungojnë mjekët
Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për ...
BalkanWeb | 19-Aug-2019 08:05
Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për ...

Shëndeti mendor në përkeqësim, Shqipëria në alarm për mjekët psikiatër; Vetëm 25 në të gjithë vendin
Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për ...
Politiko | 19-Aug-2019 08:25
Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për ...

Shëndeti mendor në Shqipëri po përkeqësohet, mungojnë mjekët
Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për fat të keq renditet e fundit në Europë për nga numri i mjekëve të specializuar në ...
Lajminet | 19-Aug-2019 08:25
Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për fat të keq renditet e fundit në Europë për nga numri i mjekëve të specializuar në ...

Rriten kërkesat për medikamente qetësuese në Shqipëri
Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për ...
Indeks Online | 19-Aug-2019 07:44
Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për ...

Biznesi i milionave të bukurisë, sa shpenzojnë shqiptarët për hundën dhe botox
E bukura vlerësohet dhe përqafohet edhe në mesin e shqiptarëve, të cilët tashmë të zhveshur nga mentaliteti dhe komplekset, i gjen në dyert e klinikave private gjithnjë e më tepër. Klinikat raportojnë rritje dhe gati ...
GazetaTema | 17-Aug-2019 09:14
E bukura vlerësohet dhe përqafohet edhe në mesin e shqiptarëve, të cilët tashmë të zhveshur nga mentaliteti dhe komplekset, i gjen në dyert e klinikave private gjithnjë e më tepër. Klinikat raportojnë rritje dhe gati ...

Biznesi i milionave të bukurisë, sa shpenzojnë shqiptarët për hundën dhe botox
E bukura vlerësohet dhe përqafohet edhe në mesin e shqiptarëve, të cilët tashmë të zhveshur nga mentaliteti dhe komplekset, i gjen në dyert e klinikave private gjithnjë e më tepër. Klinikat raportojnë rritje dhe gati ...
Politiko | 18-Aug-2019 08:45
E bukura vlerësohet dhe përqafohet edhe në mesin e shqiptarëve, të cilët tashmë të zhveshur nga mentaliteti dhe komplekset, i gjen në dyert e klinikave private gjithnjë e më tepër. Klinikat raportojnë rritje dhe gati ...

Biznesi i milionave të bukurisë, sa shpenzojnë shqiptarët për hundën dhe botox
E bukura vlerësohet dhe përqafohet edhe në mesin e shqiptarëve, të cilët tashmë të zhveshur nga mentaliteti dhe komplekset, i gjen në dyert e klinikave private gjithnjë e më tepër. Klinikat raportojnë rritje dhe gati ...
Monitor | 16-Aug-2019 22:12
E bukura vlerësohet dhe përqafohet edhe në mesin e shqiptarëve, të cilët tashmë të zhveshur nga mentaliteti dhe komplekset, i gjen në dyert e klinikave private gjithnjë e më tepër. Klinikat raportojnë rritje dhe gati ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved