ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 05/04/2020 02:46

Turizmi në Kosovë, çfarë ofron Kosova për vizitorët

Turizmi në Kosovë, çfarë ofron Kosova për vizitorët
Sipërfaqja e Kosovës është 10,908 km², por edhe pse e vogël, ajo ka hapësirë për turizëm dhe vende me peizazh të mrekullueshëm. Kosova ka vende turistike malore, shëndetësore, objekte natyrore dhe objekte kulturore – ...
Gazeta Monitor | 18-Aug-2019 19:53
Sipërfaqja e Kosovës është 10,908 km², por edhe pse e vogël, ajo ka hapësirë për turizëm dhe vende me peizazh të mrekullueshëm. Kosova ka vende turistike malore, shëndetësore, objekte natyrore dhe objekte kulturore – ...

Turizmi në Kosovë, çfarë ofron shteti 10 mijë km² për vizitorët
Sipërfaqja e Kosovës është 10,908 km², por edhe pse e vogël, ajo ka hapësirë për turizëm dhe vende me peizazh të mrekullueshëm. Kosova ka vende turistike malore, shëndetësore, objekte natyrore dhe objekte kulturore – ...
GazetaTema | 18-Aug-2019 19:04
Sipërfaqja e Kosovës është 10,908 km², por edhe pse e vogël, ajo ka hapësirë për turizëm dhe vende me peizazh të mrekullueshëm. Kosova ka vende turistike malore, shëndetësore, objekte natyrore dhe objekte kulturore – ...

Çfarë ofron Kosova për vizitorët
ipërfaqja e Kosovës është 10,908 km², por edhe pse e vogël, ajo ka hapësirë për turizëm dhe vende me peizazh të mrekullueshëm. Kosova ka vende turistike malore, shëndetësore, objekte natyrore dhe objekte kulturore – ...
Lexo | 18-Aug-2019 19:25
ipërfaqja e Kosovës është 10,908 km², por edhe pse e vogël, ajo ka hapësirë për turizëm dhe vende me peizazh të mrekullueshëm. Kosova ka vende turistike malore, shëndetësore, objekte natyrore dhe objekte kulturore – ...

Turizmi në Kosovë, çfarë ofron shteti 10 mijë km² për vizitorët
Sipërfaqja e Kosovës është 10,908 km², por edhe pse e vogël, ajo ka hapësirë për turizëm dhe vende me peizazh të mrekullueshëm. Kosova ka vende turistike malore, shëndetësore, objekte natyrore dhe objekte kulturore – ...
Monitor | 17-Aug-2019 22:08
Sipërfaqja e Kosovës është 10,908 km², por edhe pse e vogël, ajo ka hapësirë për turizëm dhe vende me peizazh të mrekullueshëm. Kosova ka vende turistike malore, shëndetësore, objekte natyrore dhe objekte kulturore – ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved