ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 15/09/2019 08:02

Transformohet hyrja e kombinatit/ Veliaj: Investimet do vijojnë në të dyja anët e rrugës

Transformohet hyrja e kombinatit/ Veliaj: Investimet do vijojnë në të dyja anët e rrugës
Bashkia e Tiranes ka rikonstruktuar segmentin hyrës në Tiranë nga Kombinati deri te mbikalimi pranë shkollës teknologjike.
Top Channel | 18-Aug-2019 14:57
Bashkia e Tiranes ka rikonstruktuar segmentin hyrës në Tiranë nga Kombinati deri te mbikalimi pranë shkollës teknologjike.

Transformohet hyrja nga Kombinati, Veliaj: Investimet vazhdojnë
Drejtuesit e automjeteve që hyjnë në Tiranë nga Kombinati do të udhëtojnë në rrugë me infrastrukturë dhe sinjalistikë. Pas rehabilitimit të hyrjeve nga Rruga e “Elbasanit”, Rruga e “Dibrës” dhe Rruga “Dritan Hoxha”, ...
BalkanWeb | 18-Aug-2019 12:53
Drejtuesit e automjeteve që hyjnë në Tiranë nga Kombinati do të udhëtojnë në rrugë me infrastrukturë dhe sinjalistikë. Pas rehabilitimit të hyrjeve nga Rruga e “Elbasanit”, Rruga e “Dibrës” dhe Rruga “Dritan Hoxha”, ...

Transformohet tërësisht hyrja nga Kombinati në Tiranë
Drejtuesit e automjeteve që hyjnë në Tiranë nga Kombinati do të udhëtojnë në rrugë me infrastrukturë dhe sinjalistikë. Pas rehabilitimit të hyrjeve nga Rruga e “Elbasanit”, Rruga e “Dibrës” dhe Rruga “Dritan Hoxha”, ...
VizionPlus | 18-Aug-2019 13:41
Drejtuesit e automjeteve që hyjnë në Tiranë nga Kombinati do të udhëtojnë në rrugë me infrastrukturë dhe sinjalistikë. Pas rehabilitimit të hyrjeve nga Rruga e “Elbasanit”, Rruga e “Dibrës” dhe Rruga “Dritan Hoxha”, ...

FOTOT: Transformohet tërësisht hyrja nga Kombinati në Tiranë
Drejtuesit e automjeteve që hyjnë në Tiranë nga Kombinati do të udhëtojnë në rrugë me infrastrukturë dhe sinjalistikë. Pas rehabilitimit të hyrjeve nga Rruga e “Elbasanit”, Rruga e “Dibrës” dhe Rruga “Dritan Hoxha”, ...
GazetaTema | 18-Aug-2019 12:38
Drejtuesit e automjeteve që hyjnë në Tiranë nga Kombinati do të udhëtojnë në rrugë me infrastrukturë dhe sinjalistikë. Pas rehabilitimit të hyrjeve nga Rruga e “Elbasanit”, Rruga e “Dibrës” dhe Rruga “Dritan Hoxha”, ...

Investimi i ri, Bashkia e Tiranës ndërton rrugën “Haxhi Brari”
Veliaj: “Me investimin e ri në Kopshtin Botanik dhe Zoologjik, një nga zonat më tërheqëse të Tiranës; studentët e Shkencave të Natyrës, më shumë mundësi për praktikat mësimore” Banorët e një prej lagjeve më të vjetra në ...
BalkanWeb | 17-Aug-2019 16:14
Veliaj: “Me investimin e ri në Kopshtin Botanik dhe Zoologjik, një nga zonat më tërheqëse të Tiranës; studentët e Shkencave të Natyrës, më shumë mundësi për praktikat mësimore” Banorët e një prej lagjeve më të vjetra në ...

Rrugë që lidh Selitën me Tiranën,Veliaj: Investimi i ri në Kopshtin Botanik dhe Zoologjik
Banorët e një prej lagjeve më të vjetra në zonën e Selitës së vjetër nuk do të duhet të shqetësohen më për baltën apo pluhurin, pasi nga sot kanë një rrugë të re.
Top Channel | 17-Aug-2019 15:37
Banorët e një prej lagjeve më të vjetra në zonën e Selitës së vjetër nuk do të duhet të shqetësohen më për baltën apo pluhurin, pasi nga sot kanë një rrugë të re.

Investimi i Bashkisë, transformohet tërësisht hyrja nga Kombinati në Tiranë
Drejtuesit e automjeteve që hyjnë në Tiranë nga Kombinati do të udhëtojnë në rrugë me infrastrukturë dhe sinjalistikë. Pas rehabilitimit të hyrjeve nga Rruga e “Elbasanit”, Rruga e “Dibrës” dhe Rruga “Dritan Hoxha”, ...
ABCNews | 18-Aug-2019 12:49
Drejtuesit e automjeteve që hyjnë në Tiranë nga Kombinati do të udhëtojnë në rrugë me infrastrukturë dhe sinjalistikë. Pas rehabilitimit të hyrjeve nga Rruga e “Elbasanit”, Rruga e “Dibrës” dhe Rruga “Dritan Hoxha”, ...

Transformohet hyrja nga Kombinati në Tiranë
Drejtuesit e automjeteve që hyjnë në Tiranë nga Kombinati do të udhëtojnë në rrugë me infrastrukturë dhe sinjalistikë. Pas rehabilitimit të hyrjeve nga Rruga e “Elbasanit”, Rruga e “Dibrës” dhe Rruga “Dritan Hoxha”, ...
RTSH | 18-Aug-2019 13:51
Drejtuesit e automjeteve që hyjnë në Tiranë nga Kombinati do të udhëtojnë në rrugë me infrastrukturë dhe sinjalistikë. Pas rehabilitimit të hyrjeve nga Rruga e “Elbasanit”, Rruga e “Dibrës” dhe Rruga “Dritan Hoxha”, ...

FOTOT/ Investimi i ri në zonën e Selitës së vjetër, ndërtohet rruga “Haxhi Brari”
Banorët e një prej lagjeve më të vjetra në zonën e Selitës së vjetër nuk do të duhet të shqetësohen më për baltën apo pluhurin, pasi nga sot kanë një rrugë të re. Bashkia e Tiranës ka ndërtuar në kohë rekord rrugën e ...
GazetaTema | 17-Aug-2019 14:43
Banorët e një prej lagjeve më të vjetra në zonën e Selitës së vjetër nuk do të duhet të shqetësohen më për baltën apo pluhurin, pasi nga sot kanë një rrugë të re. Bashkia e Tiranës ka ndërtuar në kohë rekord rrugën e ...

Transformohet tërësisht hyrja nga Kombinati në Tiranë, Veliaj: Investimet vazhdojnë në dy anët e rrugës
Drejtuesit e automjeteve që hyjnë në Tiranë nga Kombinati do të udhëtojnë në rrugë me infrastrukturë dhe sinjalistikë. Pas rehabilitimit të hyrjeve nga Rruga e “Elbasanit”, Rruga e “Dibrës” dhe Rruga “Dritan Hoxha”, ...
Lexo | 18-Aug-2019 13:00
Drejtuesit e automjeteve që hyjnë në Tiranë nga Kombinati do të udhëtojnë në rrugë me infrastrukturë dhe sinjalistikë. Pas rehabilitimit të hyrjeve nga Rruga e “Elbasanit”, Rruga e “Dibrës” dhe Rruga “Dritan Hoxha”, ...

“Rilindja” e kopshtit botanik, Veliaj: Përmirësojmë insfrastrukturën në gjithë zonën
Kopshti botanik dhe ai zoologjik së shpejti do të transformohen nga bashkia e Tiranës. Projekti ka nisur me rikonstruksionin e plotë të rrugës “ Haxhi Brari” nga Selita e Vjeter deri në kryqëzimin e rrugës së Kroit. ...
VizionPlus | 17-Aug-2019 13:54
Kopshti botanik dhe ai zoologjik së shpejti do të transformohen nga bashkia e Tiranës. Projekti ka nisur me rikonstruksionin e plotë të rrugës “ Haxhi Brari” nga Selita e Vjeter deri në kryqëzimin e rrugës së Kroit. ...

“Rilindja” e kopshtit botanik, Veliaj: Përmirësojmë insfrastrukturën në gjithë zonën
Kopshti botanik dhe ai zoologjik së shpejti do të transformohen nga bashkia e Tiranës. Projekti ka nisur me rikonstruksionin e plotë të rrugës “ Haxhi Brari” nga Selita e Vjeter deri në kryqëzimin e rrugës së Kroit. ...
Medial | 17-Aug-2019 17:14
Kopshti botanik dhe ai zoologjik së shpejti do të transformohen nga bashkia e Tiranës. Projekti ka nisur me rikonstruksionin e plotë të rrugës “ Haxhi Brari” nga Selita e Vjeter deri në kryqëzimin e rrugës së Kroit. ...

Tiranë, Bashkia ndërton rrugën “Haxhi Brari”
Banorët e një prej lagjeve më të vjetra në zonën e Selitës së vjetër nuk do të duhet të shqetësohen më për baltën apo pluhurin, pasi nga sot kanë një rrugë të re. Bashkia e Tiranës ka ndërtuar në kohë rekord rrugën e ...
Lexo | 17-Aug-2019 15:47
Banorët e një prej lagjeve më të vjetra në zonën e Selitës së vjetër nuk do të duhet të shqetësohen më për baltën apo pluhurin, pasi nga sot kanë një rrugë të re. Bashkia e Tiranës ka ndërtuar në kohë rekord rrugën e ...

Restaurimi i pallateve/ Investimi në Tiranë nga Fondi i Komunitetit
50 pallate në Tiranë janë restauruar falë projektit "Fondi i Komunitetit", ku 50 % të vlerës e paguan bashkia dhe 50 % mblidhen nga kontributet e banorëve.
Top Channel | 16-Aug-2019 15:49
50 pallate në Tiranë janë restauruar falë projektit "Fondi i Komunitetit", ku 50 % të vlerës e paguan bashkia dhe 50 % mblidhen nga kontributet e banorëve.

Rinovohen fasadat e pallateve, banorët në Tiranë përfitojnë nga “Fondi i Komuniteteve”
Përmes “Fondit për komunitetin” 50 pallate në bashkinë e Tiranës i janë nënshtruar rikonstruksionit për ndryshimin e fasadave. Këtë herë përfitues janë banorët e një prej pallateve të rrugës “Thanas Ziko” për të ...
VizionPlus | 16-Aug-2019 16:29
Përmes “Fondit për komunitetin” 50 pallate në bashkinë e Tiranës i janë nënshtruar rikonstruksionit për ndryshimin e fasadave. Këtë herë përfitues janë banorët e një prej pallateve të rrugës “Thanas Ziko” për të ...

“Fondi për Komunitetin”, transformohet një tjetër pallat në rrugën “Mine Peza”
Në 4 vjet Bashkia e Tiranës ka realizuar 50 projekte përmes “Fondit për Komunitetin”. Përfitues janë edhe banorët e një pallati në Rr. “Mine Peza”, të cilët i kanë dhënë një pamje të re shtëpive të tyre, duke aplikuar ...
ABCNews | 16-Aug-2019 20:31
Në 4 vjet Bashkia e Tiranës ka realizuar 50 projekte përmes “Fondit për Komunitetin”. Përfitues janë edhe banorët e një pallati në Rr. “Mine Peza”, të cilët i kanë dhënë një pamje të re shtëpive të tyre, duke aplikuar ...

Gramsh/ Nis rikonstruksioni i rrugës Poroçan-Baramaj, zgjidhje problemit të mbartur prej vitesh
TIRANË, 17 gusht/MEDIAL/ Pas sinjalizimit të banorëve, bashkia e Gramshit ka nisur rikonstruksionin e rrugës qendër Poroçan-Baramaj, duke i dhënë zgjidhje problemit të mbartur prej vitesh. Kryetari i bashkisë së ...
Medial | 17-Aug-2019 11:49
TIRANË, 17 gusht/MEDIAL/ Pas sinjalizimit të banorëve, bashkia e Gramshit ka nisur rikonstruksionin e rrugës qendër Poroçan-Baramaj, duke i dhënë zgjidhje problemit të mbartur prej vitesh. Kryetari i bashkisë së ...

Fondi për Komunitetin”, transformohet një tjetër pallat në rrugën “Mine Peza”
Në 4 vjet Bashkia e Tiranës ka realizuar 50 projekte përmes “Fondit për Komunitetin”. Përfitues janë edhe banorët e një pallati në Rr. “Mine Peza”, të cilët i kanë dhënë një pamje të re shtëpive të tyre, duke aplikuar ...
GazetaTema | 16-Aug-2019 14:50
Në 4 vjet Bashkia e Tiranës ka realizuar 50 projekte përmes “Fondit për Komunitetin”. Përfitues janë edhe banorët e një pallati në Rr. “Mine Peza”, të cilët i kanë dhënë një pamje të re shtëpive të tyre, duke aplikuar ...

Bashkia e Tiranës transformon një tjetër pallat në rrugën “Mine Peza”
Në 4 vjet Bashkia e Tiranës ka realizuar 50 projekte përmes “Fondit për Komunitetin”. Përfitues janë edhe banorët e një pallati në Rr. “Mine Peza”, të cilët i kanë dhënë një pamje të re shtëpive të tyre, duke aplikuar ...
RTSH | 16-Aug-2019 19:53
Në 4 vjet Bashkia e Tiranës ka realizuar 50 projekte përmes “Fondit për Komunitetin”. Përfitues janë edhe banorët e një pallati në Rr. “Mine Peza”, të cilët i kanë dhënë një pamje të re shtëpive të tyre, duke aplikuar ...

Fondi për Komunitetin, një tjetër pallat me pamje të re
Në 4 vjet Bashkia e Tiranës ka realizuar 50 projekte përmes “Fondit për Komunitetin”. Përfitues janë edhe banorët e një pallati në Rr. “Mine Peza”, të cilët i kanë dhënë një pamje të re shtëpive të tyre, duke aplikuar ...
BalkanWeb | 16-Aug-2019 13:07
Në 4 vjet Bashkia e Tiranës ka realizuar 50 projekte përmes “Fondit për Komunitetin”. Përfitues janë edhe banorët e një pallati në Rr. “Mine Peza”, të cilët i kanë dhënë një pamje të re shtëpive të tyre, duke aplikuar ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved