ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/09/2019 06:15

Pse emri i Tomorr Morinës figuron në listën e veteranëve të rrejshëm?

Pse emri i Tomorr Morinës figuron në listën e veteranëve të rrejshëm?
Tomorr Morina, ish-ushtari i UÇK-së ditë më parë është liruar nga autoritet e Maqedonisë së Veriut. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka kryer krime lufte. Megjithëse ...
TetovaSot | 18-Aug-2019 19:27
Tomorr Morina, ish-ushtari i UÇK-së ditë më parë është liruar nga autoritet e Maqedonisë së Veriut. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka kryer krime lufte. Megjithëse ...

Tomor Morina në listën e veteranëve të rrejshëm, tregon kush janë përgjegjësit
Autoritetet e Maqedonisë së Veriut e kanë liruar nga paraburgimi ish-luftëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomorr Morinën. Ai po mbahej me fletarrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka ...
Gazeta Observer | 18-Aug-2019 17:02
Autoritetet e Maqedonisë së Veriut e kanë liruar nga paraburgimi ish-luftëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomorr Morinën. Ai po mbahej me fletarrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka ...

Pse emri i Tomorr Morinës figuron në listën e veteranëve të rrejshëm?
Tomorr Morina, ish-ushtari i UÇK-së ditë më parë është liruar nga autoritet e Maqedonisë së Veriut. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka kryer krime lufte. Megjithëse ...
Gazeta Express | 18-Aug-2019 16:27
Tomorr Morina, ish-ushtari i UÇK-së ditë më parë është liruar nga autoritet e Maqedonisë së Veriut. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka kryer krime lufte. Megjithëse ...

Tomorr Morina thotë se Maqedonia e Veriut ia ndali pasaportën britanike
Autoritetet e Maqedonisë së Veriut e kanë liruar nga paraburgimi ish-luftëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomorr Morinën. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka ...
TetovaSot | 18-Aug-2019 16:05
Autoritetet e Maqedonisë së Veriut e kanë liruar nga paraburgimi ish-luftëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomorr Morinën. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka ...

Rrëfimi i Tomor Morinës për ndalimin në Maqedoni dhe emrin e tij në listën e veteranëve të rrejshëm
Autoritetet e Maqedonisë së Veriut e kanë liruar nga paraburgimi ish-luftëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomor Morinën. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka ...
Telegrafi | 18-Aug-2019 15:24
Autoritetet e Maqedonisë së Veriut e kanë liruar nga paraburgimi ish-luftëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomor Morinën. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka ...

Rrëfimi i Tomor Morinës për ndalimin në Maqedoninë e Veriut dhe emrin e tij në listën e veteranëve të rrejshëm
Autoritetet e Maqedonisë së Veriut e kanë liruar nga paraburgimi ish-luftëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomor Morinën. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka ...
InFokusi | 18-Aug-2019 15:36
Autoritetet e Maqedonisë së Veriut e kanë liruar nga paraburgimi ish-luftëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomor Morinën. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka ...

Rrëfimi i Tomor Morinës për ndalimin në Maqedoninë e Veriut dhe emrin e tij në listën e veteranëve të rrejshëm
Autoritetet e Maqedonisë së Veriut e kanë liruar nga paraburgimi ish-luftëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomor Morinën. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka ...
Indeks Online | 18-Aug-2019 15:19
Autoritetet e Maqedonisë së Veriut e kanë liruar nga paraburgimi ish-luftëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomor Morinën. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka ...

Rrëfimi i Tomor Morinës për ndalimin në Maqedoninë e Veriut dhe emrin e tij në listën e veteranëve të rrejshëm
Autoritetet e Maqedonisë së Veriut e kanë liruar nga paraburgimi ish-luftëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomor Morinën. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka ...
Kosova Press | 18-Aug-2019 15:05
Autoritetet e Maqedonisë së Veriut e kanë liruar nga paraburgimi ish-luftëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomor Morinën. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka ...

Ish-ushtari i UÇK-së, Tomor Morina flet për ndalimin në Maqedoninë e Veriut
Tomor Morina ka realizuar një intervistë për Kosovapress, disa ditë pas lirimit nga burgu i Shutkës në Shkup, ku ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka kryer krime ...
Alsat-M | 18-Aug-2019 12:55
Tomor Morina ka realizuar një intervistë për Kosovapress, disa ditë pas lirimit nga burgu i Shutkës në Shkup, ku ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka kryer krime ...

Tomor Morina flet për ndalimin në Maqedoninë e Veriut (Drejtpërdrejt)
Autoritetet e Maqedonisë së Veriut e kanë liruar nga paraburgimi ish-luftëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomor Morinën. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka ...
Kosova Press | 18-Aug-2019 12:49
Autoritetet e Maqedonisë së Veriut e kanë liruar nga paraburgimi ish-luftëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomor Morinën. Ai po mbahej me fletë-arrest të lëshuar nga Serbia, nën dyshimin që dy dekada më parë ka ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved