ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/09/2019 05:55

Kriza e ardhshme ekonomike globale

Kriza e ardhshme ekonomike globale
Përballë një situate të tillë lind natyrshëm pyetja: “Nga do të vijë kriza e ardhshme ekonomike globale?” Me bankat qendrore në shumë tregje të zhvilluara, të tilla si SH.B.A-ja., Japonia dhe Eurozona, në dukje të ...
AlbInfo | 17-Aug-2019 21:59
Përballë një situate të tillë lind natyrshëm pyetja: “Nga do të vijë kriza e ardhshme ekonomike globale?” Me bankat qendrore në shumë tregje të zhvilluara, të tilla si SH.B.A-ja., Japonia dhe Eurozona, në dukje të ...

Kriza e ardhshme ekonomike globale
Zgjerimi aktual ekonomik i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka shënuar një moment shumë të rëndësishëm në historinë e tij, njëkohësisht edhe më i gjati i shënuar ndonjëherë. Përballë një situate të tillë lind natyrshëm ...
Flaka | 17-Aug-2019 21:53
Zgjerimi aktual ekonomik i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka shënuar një moment shumë të rëndësishëm në historinë e tij, njëkohësisht edhe më i gjati i shënuar ndonjëherë. Përballë një situate të tillë lind natyrshëm ...

Kriza e ardhshme ekonomike globale
Zgjerimi aktual ekonomik i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka shënuar një moment shumë të rëndësishëm në historinë e tij, njëkohësisht edhe më i gjati i shënuar ndonjëherë. Përballë një situate të tillë lind natyrshëm ...
Alsat-M | 16-Aug-2019 20:00
Zgjerimi aktual ekonomik i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka shënuar një moment shumë të rëndësishëm në historinë e tij, njëkohësisht edhe më i gjati i shënuar ndonjëherë. Përballë një situate të tillë lind natyrshëm ...

Kriza e ardhshme ekonomike globale
Zgjerimi aktual ekonomik i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka shënuar një moment shumë të rëndësishëm në historinë e tij, njëkohësisht edhe më i gjati i shënuar ndonjëherë. Përballë një situate të tillë lind natyrshëm ...
Monitor | 16-Aug-2019 10:40
Zgjerimi aktual ekonomik i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka shënuar një moment shumë të rëndësishëm në historinë e tij, njëkohësisht edhe më i gjati i shënuar ndonjëherë. Përballë një situate të tillë lind natyrshëm ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved