ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/09/2019 06:35

Dasmat kosovare “nën llupën” e shtetit, ATK lëshon një njoftim

Dasmat kosovare “nën llupën” e shtetit, ATK lëshon një njoftim
Sipas tyre, këto aktivitete ndërmerren me qëllim që të sigurohen dëshmi të ndryshme, në lidhje me të hyrat që realizohen nga ky sektor. Bazuar në dëshmitë që krijohen gjatë këtyre aktiviteteve, si dhe bazuar në faktet e ...
AlbInfo | 17-Aug-2019 22:58
Sipas tyre, këto aktivitete ndërmerren me qëllim që të sigurohen dëshmi të ndryshme, në lidhje me të hyrat që realizohen nga ky sektor. Bazuar në dëshmitë që krijohen gjatë këtyre aktiviteteve, si dhe bazuar në faktet e ...

ATK-ja nis vëzhgimin e dasmave
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se është duke vazhduar me implementimin e planit operativ sezonal, i cili zhvillohet brenda dhe jashtë orarit të punës, kjo me qëllim të monitorimit sa më të mirë të veprimtarive ...
Gazeta Monitor | 16-Aug-2019 17:54
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se është duke vazhduar me implementimin e planit operativ sezonal, i cili zhvillohet brenda dhe jashtë orarit të punës, kjo me qëllim të monitorimit sa më të mirë të veprimtarive ...

ATK-ja po vëzhgon dasmat kosovare
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se është duke vazhduar me implementimin e planit operativ sezonal, i cili zhvillohet brenda dhe jashtë orarit të punës, kjo me qëllim të monitorimit sa më të mirë të veprimtarive ...
InFokusi | 16-Aug-2019 17:25
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se është duke vazhduar me implementimin e planit operativ sezonal, i cili zhvillohet brenda dhe jashtë orarit të punës, kjo me qëllim të monitorimit sa më të mirë të veprimtarive ...

ATK’ja po vëzhgon dasmat kosovare
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se është duke vazhduar me implementimin e planit operativ sezonal, i cili zhvillohet brenda dhe jashtë orarit të punës, kjo me qëllim të monitorimit sa më të mirë të veprimtarive ...
Gazeta Express | 16-Aug-2019 16:56
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se është duke vazhduar me implementimin e planit operativ sezonal, i cili zhvillohet brenda dhe jashtë orarit të punës, kjo me qëllim të monitorimit sa më të mirë të veprimtarive ...

ATK vazhdon kontrollet nëpër dasma
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se është duke vazhduar me implementimin e planit operativ sezonal, i cili zhvillohet brenda dhe jashtë orarit të punës, kjo me qëllim të monitorimit sa më të mirë të veprimtarive ...
Arbresh | 16-Aug-2019 16:42
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se është duke vazhduar me implementimin e planit operativ sezonal, i cili zhvillohet brenda dhe jashtë orarit të punës, kjo me qëllim të monitorimit sa më të mirë të veprimtarive ...

Dasmat kosovare “nën llupën” e shtetit, ATK lëshon një njoftim
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se është duke vazhduar me implementimin e planit operativ sezonal, i cili zhvillohet brenda dhe jashtë orarit të punës, kjo me qëllim të monitorimit sa më të mirë të veprimtarive ...
Indeks Online | 16-Aug-2019 16:36
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se është duke vazhduar me implementimin e planit operativ sezonal, i cili zhvillohet brenda dhe jashtë orarit të punës, kjo me qëllim të monitorimit sa më të mirë të veprimtarive ...

ATK vijon kontrollet nëpër dasma
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se është duke vazhduar me implementimin e planit operativ sezonal, i cili zhvillohet brenda dhe jashtë orarit të punës, kjo me qëllim të monitorimit sa më të mirë të veprimtarive ...
Kosova Press | 16-Aug-2019 16:28
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se është duke vazhduar me implementimin e planit operativ sezonal, i cili zhvillohet brenda dhe jashtë orarit të punës, kjo me qëllim të monitorimit sa më të mirë të veprimtarive ...

ATK në aksion për monitorimin e veprimtarive rekreative
Administrata Tatimore e Kosovës njofton se është duke vazhduar me zbatimin e planit operativ sezonal, i cili zhvillohet brenda dhe jashtë orarit të punës, kjo me qëllim të monitorimit sa më të mirë të veprimtarive ...
Telegrafi | 16-Aug-2019 16:00
Administrata Tatimore e Kosovës njofton se është duke vazhduar me zbatimin e planit operativ sezonal, i cili zhvillohet brenda dhe jashtë orarit të punës, kjo me qëllim të monitorimit sa më të mirë të veprimtarive ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved