ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 18/10/2019 15:52

“Një humbje e pakthyeshme e madhështisë së vërtetë”!

“Një humbje e pakthyeshme e madhështisë së vërtetë”!
Jahja Drançolli Në Vjenë më 10 gusht 2019 ka ndërruar jetë Radoslav Katicic, një ndër kroatologët dhe ilirologët më të shquar të botës: Në një vepër monumentale të tij rëndësi të veçantë i ka kushtuar gjuhëve ...
Illyriapress | 14-Aug-2019 08:54
Jahja Drançolli Në Vjenë më 10 gusht 2019 ka ndërruar jetë Radoslav Katicic, një ndër kroatologët dhe ilirologët më të shquar të botës: Në një vepër monumentale të tij rëndësi të veçantë i ka kushtuar gjuhëve ...

Ndahet nga jeta Radoslav Katiçiç, një ndër ilirologët më të shquar të kohës
Jahja Drançolli Ka ndërruar jetë Radoslav Katiçiç, një ndër kroatologët dhe ilirologët më të shquar të botës. Në një vepër monumentale të tij rëndësi të veçantë i ka kushtuar gjuhëve paleoballkanike, sidomos të ...
Gazeta Observer | 13-Aug-2019 14:09
Jahja Drançolli Ka ndërruar jetë Radoslav Katiçiç, një ndër kroatologët dhe ilirologët më të shquar të botës. Në një vepër monumentale të tij rëndësi të veçantë i ka kushtuar gjuhëve paleoballkanike, sidomos të ...

Një humbje e pakthyeshme e madhështisë së vërtetë
Jahja Drancolli Ka ndërruar jetë Radoslav Katiçiç, një ndër kroatologët dhe ilirologët më të shquar të botës. Në një vepër monumentale të tij rëndësi të veçantë i ka kushtuar gjuhëve paleoballkanike, sidomos të ...
Zeri | 13-Aug-2019 09:44
Jahja Drancolli Ka ndërruar jetë Radoslav Katiçiç, një ndër kroatologët dhe ilirologët më të shquar të botës. Në një vepër monumentale të tij rëndësi të veçantë i ka kushtuar gjuhëve paleoballkanike, sidomos të ...

Një humbje e pakthyeshme e madhështisë së vërtetë
Në Vjenë më 10 gusht 2019, ka ndërruar jetë Radoslav Katicic, një ndër kroatologët dhe ilirologët më të shquar të botës: Në një vepër monumentale të tij rëndësi të veçantë i ka kushtuar gjuhëve paleoballkanike, sidomos ...
Gazeta Express | 12-Aug-2019 16:08
Në Vjenë më 10 gusht 2019, ka ndërruar jetë Radoslav Katicic, një ndër kroatologët dhe ilirologët më të shquar të botës: Në një vepër monumentale të tij rëndësi të veçantë i ka kushtuar gjuhëve paleoballkanike, sidomos ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved