ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/09/2019 06:35

1

Roman dashurie: Lidhja e pashkëputur (24)
Roman dashurie: Lidhja e pashkëputur (24)
- Ashtu që ua ke kthyer shpinën fëmijës dhe gruas që, gjoja, i ke dashur? Doje të na mbroje? - me zë të dridhur fliste Catherine, duke kthyer kokën anash, për t'i fshehur lotët. Në atë moment, ndjeu duart e tij të ...
Te gjitha 3 | Kosova Sot | para 16 ore
- Ashtu që ua ke kthyer shpinën fëmijës dhe gruas që, gjoja, i ke dashur? Doje të na mbroje? - me zë të dridhur fliste Catherine, duke kthyer kokën anash, për t'i fshehur lotët. Në atë moment, ndjeu duart e tij të ...
Ngjarje e vërtetë: E desha pa asnjë kusht (2)   Më ka rritur me dorë të fortë, por me qëllimet më të mira dhe me shumë dashuri dhe kujdes. Midis të mirave të tjera që më kanë ndodhur, aty ishte edhe dashuria për punë...
Ngjarje e vërtetë: E desha pa asnjë kusht (2) Më ka rritur me dorë të fortë, por me qëllimet më të mira dhe me shumë dashuri dhe kujdes. Midis të mirave të tjera që më kanë ndodhur, aty ishte edhe dashuria për punë...
Më ka rritur me dorë të fortë, por me qëllimet më të mira dhe me shumë dashuri dhe kujdes. Midis të mirave të tjera që më kanë ndodhur, aty ishte edhe dashuria për punë që edhe mua, si dhe asaj, ishte bërë thirrja e ...
Te gjitha 2 | Kosova Sot | para 15 ore
Më ka rritur me dorë të fortë, por me qëllimet më të mira dhe me shumë dashuri dhe kujdes. Midis të mirave të tjera që më kanë ndodhur, aty ishte edhe dashuria për punë që edhe mua, si dhe asaj, ishte bërë thirrja e ...
Roman dashurie: Lidhja e pashkëputur
Roman dashurie: Lidhja e pashkëputur
Kaloi mesnata. Catherine Clinton gjithmonë në atë ditë të veçantë të jetës së saj ndiente një dhembje të padurueshme në zemër, e gjatë disa viteve të kaluara kishte mësuar se sa i tmerrshëm dhe i paparashikueshëm mund ...
| Kosova Sot | para 16 ore
Kaloi mesnata. Catherine Clinton gjithmonë në atë ditë të veçantë të jetës së saj ndiente një dhembje të padurueshme në zemër, e gjatë disa viteve të kaluara kishte mësuar se sa i tmerrshëm dhe i paparashikueshëm mund ...
Shumë rrezikova, por edhe fitova (1)
Shumë rrezikova, por edhe fitova (1)
Falë Zotit, e kemi shtyrë edhe këtë pranverë! Shi, diell, e përsëri shi, përsëri diell… gjithçka zgjohet dhe natyra ndryshon, e ti e di se si këto ndryshime ndikojnë në babain tënd. Te ai zgjohet vetëm nervozizmi. Alo, ...
| Kosova Sot | para 16 ore
Falë Zotit, e kemi shtyrë edhe këtë pranverë! Shi, diell, e përsëri shi, përsëri diell… gjithçka zgjohet dhe natyra ndryshon, e ti e di se si këto ndryshime ndikojnë në babain tënd. Te ai zgjohet vetëm nervozizmi. Alo, ...
Arsyet pse fjetja lakuriq është e mirë për marrëdhënien në çift
Arsyet pse fjetja lakuriq është e mirë për marrëdhënien në çift
Zakonisht i njohur si një hormon dashurie, oksitocina ka një ndikim të përgjithshëm në mirëqenien tonë. Sekretimi i saj është në të vërtetë vendimtar për kontrollin e stresit, i cili është shumë i rëndësishëm për një ...
Te gjitha 3 | Gazeta Monitor | 22-Sep-2019 01:14
Zakonisht i njohur si një hormon dashurie, oksitocina ka një ndikim të përgjithshëm në mirëqenien tonë. Sekretimi i saj është në të vërtetë vendimtar për kontrollin e stresit, i cili është shumë i rëndësishëm për një ...
Shtatë gjërat që një mashkull kërkon te gruaja e ëndrrave të tij
Shtatë gjërat që një mashkull kërkon te gruaja e ëndrrave të tij
Besim Jeta është e vështirë. Çdo ditë është një luftë për t’u kapërcyer dhe të kesh një grua besnike në krah është çelësi për të ndjekur ëndrrat tuaja. Një grua që e do veten, pavarësisht nga gabimet e saj, do të gjejë ...
| Kosova Sot | para 21 ore
Besim Jeta është e vështirë. Çdo ditë është një luftë për t’u kapërcyer dhe të kesh një grua besnike në krah është çelësi për të ndjekur ëndrrat tuaja. Një grua që e do veten, pavarësisht nga gabimet e saj, do të gjejë ...
Gratë ideale për t’u martuar, sipas horoskopit, gjithë meshkujt preferojnë të tretën…   Nëse jeni duke menduar të martoheni, vazhdoni të lexoni këtë artikull dhe zbuloni cilat janë 3 gratë ideale për t’u martuar, sipas Zodiakut. Por duhet të dini që
Gratë ideale për t’u martuar, sipas horoskopit, gjithë meshkujt preferojnë të tretën… Nëse jeni duke menduar të martoheni, vazhdoni të lexoni këtë artikull dhe zbuloni cilat janë 3 gratë ideale për t’u martuar, sipas Zodiakut. Por duhet të dini që
Nëse jeni duke menduar të martoheni, vazhdoni të lexoni këtë artikull dhe zbuloni cilat janë 3 gratë ideale për t’u martuar, sipas Zodiakut. Por duhet të dini që e treta është mbi gjithë të tjerat. Gjeni nëse gruaja që ...
| Kosova Sot | 21-Sep-2019 18:28
Nëse jeni duke menduar të martoheni, vazhdoni të lexoni këtë artikull dhe zbuloni cilat janë 3 gratë ideale për t’u martuar, sipas Zodiakut. Por duhet të dini që e treta është mbi gjithë të tjerat. Gjeni nëse gruaja që ...
20:30    Shumë rrezikova, lidhja e pashkëputur por edhe fitova (14)  Babai po ulërinte në dëgjuese,...
20:30 Shumë rrezikova, lidhja e pashkëputur por edhe fitova (14) Babai po ulërinte në dëgjuese,...
Babai po ulërinte në dëgjuese, më kujtohet se si ka thënë se nuk do ta bënte gjithë atë rrugë vetëm pse na kishin mbetur tre ditë të pushimit tonë, por se kur të kthehem më duhej t'i shpjegoja të gjitha. E çfarë njeriu ...
| Kosova Sot | 20-Sep-2019 15:06
Babai po ulërinte në dëgjuese, më kujtohet se si ka thënë se nuk do ta bënte gjithë atë rrugë vetëm pse na kishin mbetur tre ditë të pushimit tonë, por se kur të kthehem më duhej t'i shpjegoja të gjitha. E çfarë njeriu ...
Çdo grua meriton një burrë që e respekton atë
Çdo grua meriton një burrë që e respekton atë
Ju jeni një person unik në llojin tuaj. Ju keni vetëm veten dhe duhet të jeni krenar për këtë. Asnjëherë mos e bindni veten se nuk meritoni më shumë. Ju meritoni. Ju meritoni një dashuri më të mirë, me mashkullin më të ...
Te gjitha 2 | TetovaSot | 20-Sep-2019 17:54
Ju jeni një person unik në llojin tuaj. Ju keni vetëm veten dhe duhet të jeni krenar për këtë. Asnjëherë mos e bindni veten se nuk meritoni më shumë. Ju meritoni. Ju meritoni një dashuri më të mirë, me mashkullin më të ...
1


Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved